همه محصولات

جدول دما و رطوبت جوجه کشی [ نسخه کامل ]

اشتراک گذاری درشبکه های اجتماعی

sharing
همانطور که میدانید برای انجام جوجه کشی مصنوعی ، نیاز به تنظیم دما و رطوبت می باشد. دما و رطوبت پرندگان متداول و معروف عموماً در دفترچه راهنمای محصولات جوجه کشی درج میشود. در برخی اوقات ، شما قصد جوجه کشی از پرنده ای خاص را دارید که مقدار دما و رطوبت آن در دفترچه راهنما ذکر نشده است. در این حالت شما می بایست میزان دما و رطوبت پرنده را از منابع و سورس های معتبر موجود در اینترنت جستجو کنید. در این مطلب از سایت ما جدول دما و رطوبت انواع پرندگان متداول و معروف را برایتان درج کرده ایم. برای دانستن دما و رطوبت جوجه کشی پرندگان مختلف میتوانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
جدول دما رطوبت جوجه کشی

همانطور که گفته شد دما و رطوبت جوجه کشی پرندگان مختلف با پرنده ای دیگر متفاوت است. برای نمونه دما و رطوبت جوجه کشی مرغ با بلدرچین در شرایط سر و هچر کاملاً متفاوت بوده و این متغیر ها می بایست بصورت دقیق بر روی اعداد استاندارد خود پرنده تنظیم شوند. علاوه بر این روزهای جوجه کشی این پرندگان نیز با یکدیگر متفاوت است. برای انجام تنظیمات شما باید با اصول تنظیم دستگاه جوجه کشی خریداری شده آشنا شوید ، سپس نسبت به تنظیم دما و رطوبت آن اقدام کنید. نحوه تنظیم ماشین های جوجه کشی کاری پیچیده نیست . این محصولات دارای تعداد محدودی دکمه هستند از این رو کاربر در هنگام کار با این محصولات دچار سردرگمی نمیشود.

دما رطوبت جوجه کشی پرندگان
دما رطوبت جوجه کشی پرندگان

برای مثال طول مدت دوره جوجه کشی مرغ ۲۱ روز است. این در حالی است که دوره جوجه کشی بلدرچین ۱۸ روز بوده و زمان ستر و هچر آنها نیز با یکدیگر متفاوت می باشد. شما میتوانید تمامی موارد مورد نیاز را از جدول زیر بدست آورید :

جدول دما و رطوبت جوجه کشی

نوع تخم دمای ستر رطوبت ستر دمای هچر رطوبت هچر طول دوره جوجه کشی روز انتقال به هچر
مرغ ۳۷٫۵ ۶۰ ۳۷٫۲ ۷۰ ۲۱ ۱۹
قرقاول ۳۷٫۶ ۶۵ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۵ ۲۳
بوقلمون ۳۸ ۶۰ ۳۷٫۲ ۷۰ ۲۸ ۲۶
اردک ۳۸ ۶۵ ۳۷٫۲ ۷۵ ۳۰ ۲۸
غاز ۳۸ ۶۵ ۳۷٫۲ ۷۵ ۳۰ ۲۸
بلدرچین ۳۷٫۷ ۶۵ ۳۷٫۲ ۷۰ ۱۷ ۱۵
شترمرغ ۳۶٫۳ ۲۵ ۳۶٫۶ ۳۰ ۴۲ ۳۹
کبک ۳۷٫۵ ۶۰ ۳۷ ۷۰ ۲۴ ۲۲
کبوتر ۳۷٫۵ ۶۰ ۳۷ ۷۰ ۱۷ ۱۵
قو ۳۷٫۵ ۶۵ ۳۷ ۷۵ ۳۶ ۳۴
مرغ عشق ۳۷٫۵ ۶۳ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۵ ۲۳
مرغ مینا ۳۸ ۶۰ ۳۷٫۵ ۷۰ ۱۴ ۱۲
عروس هلندی ۳۷٫۵ ۶۰ ۳۷٫۲ ۷۰ ۲۰ ۱۸
کاسکو ۳۷٫۵ ۶۳ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۸ ۲۶
کاکادو ۳۷٫۵‍ ۶۰ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۹ ۲۷
ماکائو ۳۷٫۵ ۶۳ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۸ ۲۶
فنچ ۳۷٫۵ ۵۸ ۳۷٫۲ ۷۰ ۱۴ ۱۲
قناری ۳۸ ۶۰ ۳۷٫۲ ۷۲ ۱۴ ۱۲
طاووس ۳۷٫۷ ۶۵ ۳۷٫۲ ۷۵ ۲۷ ۲۵
مرغ گینه ۳۷٫۵ ۶۰ ۳۷٫۲ ۶۵ ۲۸ ۲۶

 

روش محاسبه طول دوره چگونه است؟

همانطور که میدانید طول دوره جوجه کشی به دوره ستر و دوره هچر تقسیم میشود (اطلاعات بیشتر). به سه روز انتهای دوره هچر میگویند. شما می بایست طول کل دوره را در نظر بگیرید و سه روز از آن کم کنید. به تعداد روزهای مانده ستر میگویند و تخم می بایست در شرایط دما و رطوبت ستر تنظیم شود. به سه روز انتها نیز هچر میگویند و دما و رطوبت می بایست در شرایط هچری تنظیم گردد.

مثال: در جدول فوق مرغ را در نظر بگیرید. همانطور که میبینید طول دوره جوجه کشی مرغ ۲۱ روز است. حال از ۲۱ روز دو روز کم کنید. هجده روز باقیمانده دوره ستر بوده و دما و رطوبت می بایست مطابق با شرایط درج شده در جدول تنظیم شود. دو روز کسر شده در دوره سه روز آخر جوجه کشی بوده و به آن هچر گفته میشود. دما رطوبت این دوره نیز می بایست مطابق با جدول فوق تنظیم گردد.

مطالب آموزشی مشابه
نظرات کاربران وبسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *