همانطور که متوجه شدید وجود رطوبت در هوا خصوصیات مثبت فراوانی در کارخانه جات ریسندگی و بافندگی دارد. علاوه بر دو مورد گفته شده در بالا ، وجود رطوبت استاندارد در کارگاه های نساجی سبب میشود تا احتمال ایجاد الکتریسیته ساکن در زمان کارکرد دستگاه های ریسندگی به صفر برسد. همچنین رطوبت موجود در هوا سبب میشود تا پرزهایی که به واسطه فعالیت دستگاه های ریسندگی به وجود می آیند دفع شده و در محیط کارخانه پراکنده نشوند.
آیا کارخانه ریسندگی و بافندگی یا همان نساجی به نوع رطوبت حساس است؟
کارخانه های ریسندگی و بافندگی شدیداً به نوع رطوبت حساس هستند. برای نمونه در صورتیکه قطره ای آب به منسوجات بافتنی بخورد بسته به شرایط آن ممکن است صدمات زیادی به بافت آن وارد کند. همچنین دستگاه های ریسندگی و بافندگی نیز به قطرات آب حساس هستند. از این رو برای تامین رطوبت این سالن ها می بایست رطوبت ساز با دقت بیشتری انتخاب شود.
کدام نوع رطوبت ساز ها برای استفاده در کارخانه جات نساجی پیشنهاد نمیشوند؟
استفاده از رطوبت ساز نازلی و مه پاش پروانه ای به هیچ وجه برای استفاده در این مکان ها پیشنهاد نمیشوند. هر دوی این رطوبت ساز ها پاشش قطرات آب داشته و سبب از دست رفتن منسوجات میشوند. در کل هر محصولی که سبب خیس شدن نخ و پارچه شده در فرایند تولید اخلال ایجاد خواهد کرد.
مناسب ترین رطوبت ساز برای استفاده در صنایع ریسندگی و بافندگی
بدون شک رطوبت ساز التراسونیک بهترین گزینه جهت استفاده در صنایع ریسندگی و بافندگی است. این محصول رطوبتی بدون قطره تولید کرده که جهت استفاده در صنایع حساس مانند صنایع ریسندگی بسیار مناسب می باشد.
یکی از خصوصیات ایده آل التراسونیک ها قابلیت اتصال این محصولات به کنترل رطوبت می باشد. در این حالت شما میتوانید بسته به منسوجات بافتنی خود ، رطوبت محیط را در درصد مشخصی تنظیم کنید. همچنین این محصولات از قابلیت اتصال مستقیم به آب شهری نیز برخودار بوده و میتوان بدون نگرانی از اتمام آب داخل باک آنها نسبت به تامین رطوبت محیط اقدام کرد.