همه محصولات

راهنمای جامع خرید خمیر گیر

اشتراک گذاری درشبکه های اجتماعی

sharing
همانگونه که میدانید خمیر مصارف بسیار زیادی در صنایع مختلف دارد. برای نمونه مکان هایی مانند قنادی ها ، نانوایی ها ، پیتزا فروشی ها بصورت پیوسته از خمیر برای تامین محصولات خود استفاده میکنند. در این مطلب از سایت ما اطلاعات کاملی در مورد خرید خمیر گیر برای شما درج کرده ایم که با مطالعه آن میتوانید بهترین انتخاب را از میان انواع خمیر گیر های موجود در سایت داشته باشید.
راهنمای خرید خمیر گیر

راهنمای خرید خمیر گیر

در گذشته برای تهیه خمیر آرد از روش های سنتی استفاده میشد. شیوه کار بدینصورت بود که کارگر بصورت دستی اقدام به تهیه خمیر اقدام میکرده که این روش مشکلات زیادی را برای واحد صنفی بوجود می آورد. برای نمونه تهیه خمیر بصورت سنتی مدت زمان بسیار زیادی را از صنف میگرفت و یا احتمال آلوده شدن خمیر تهیه شده با دست به انواع میکروب ها فراهم بود. به مرور زمان و با پیشرفت علم ، انواع ماشین آلات خمیرگیری در ایران تولید شده و تولید خمیر بصورت اتوماتیک و با ساده ترین شیوه فراهم شد.

دستگاه خمیر گیر وسیله برقیست که برای ترکیب آب و آرد از آن استفاده میشود. این محصول دارای یک دیگ برای ریختن انواع مواد به داخل آن بوده و از یک چنگک برای ترکیب این مواد بهره میبرد. معمولاً دیگ خمیرگیرها از جنس آلومینیوم و یا استیل بوده و چنگک نیز از این آلیاژ بهره می برد.

تهیه خمیر به شیوه سنتی
تهیه خمیر به شیوه سنتی

معرفی انواع خمیر گیر

عموماً خمیر گیر ها در مورد برخی پارامترها با یکدیگر متفاوتند. برای نمونه برخی از این محصولات با برق سه فاز کار کرده و برخی دیگر از برق تکفاز خانگی برای کارکرد خود تغذیه میکنند. در هنگام خرید خمیر گیر شما می بایست دقت کنید که از چه نوع برق برای تامین انرژی دستگاه بهره می برید. خمیرگیرها علاوه بر این گزینه روی پارامترهای دیگری نیز با یکدیگر متفاوت هستند. بعنوان نمونه کاربرد ، ظرفیت تولید ، ابعاد و نوع استفاده. در زیر به اصلی ترین تنوع خمیر گیر ها اشاره شده است :

 

الف. خمیر گیر خانگی

این محصولات برای تهیه خمیر در حجم و اندازه های نسبتاً کم استفاده میشوند. عموماً خمیرگیر هایی که در این اِشل قرار میگیرند ظرفیتی در حد ۵ تا ۴۰ کیلوگرم دارند. در مورد میزان مصرف برق این محصولات میتوان گفت به دلیل محدود بودن توان این محصولات برق مصرفی آنها نیز بسیار کم بوده و ناچیز می باشد. قدرت موتور خمیر گیرهای خانگی در حد ۰٫۵ الی ۳ اسب بخار بوده از این رو میتوان انتظار داشت این محصولات عملکرد خوبی را در منازل مسکونی از خود ارائه دهند. خوب است بدانید که از این نوع محصولات علاوه بر منازل ، در کسب و کارهای کوچک نیز استفاده میشود.

خمیر گیر کوچک
خمیر گیر کوچک

ب. خمیر گیر صنعتی

این محصولات همانگونه که از نامشان پیداست ، ساختاری صنعتی داشته و ظرفیت بالایی دارند. معمولاً خمیرگیر های صنعتی ظرفیتی در حدود ۶۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم داشته و در صنایعی مانند نانوایی ، قنادی ، شیرینی پزی و… استفاده میشود. این محصولات نسبت به نوع خانگی سرعت عمل تولید خمیر بالاتر داشته و موتور قدرتمند تری دارند.

خمیر گیر بزرگ
خمیر گیر بزرگ

نکات خرید خمیر گیر

توصیه میکنیم قبل از خرید خمیرگیرها موارد زیر را مد نظر قرار دهید :

  • به ظرفیت دستگاه دقت کنید. اگر میزان خمیر مورد استفاده توسط شما کم است نیازی به خرید خمیرگیر با ظرفیت بالا نیست.
  • به قطعات نصب شده بر روی محصول دقت کنید. معمولاً خمیر گیر هایی که از قطعات استاندارد استفاده میکنند طول عمر بالایی داشته و کیفیت کارکرد به مراتب بهتری دارند.
  • به کاسه محصول دقت کنید. این قسمت از خمیر گیر می بایست ضد زنگ باشد تا سالیان سال بتواند برای شما کار کند. کاسه بهتر است از جنس استیل و یا آلومینیوم باشد.
  • مارک های مختلفی از خمیرگیرها در بازار وجود دارد. پیشنهاد میکنیم که دستگاه خمیر گیر را از یک جای معتبر تهیه کنید.
مطالب آموزشی مشابه
انتشار : 3 اسفند 1402
زمان مطالعه: 2 دقیقه
انتشار : 24 مهر 1402
زمان مطالعه: 3 دقیقه
نظرات کاربران وبسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *