همه محصولات

معرفی انواع موتور جوجه کشی

اشتراک گذاری درشبکه های اجتماعی

sharing
برای چرخش تخم های نطفه دار در درون ماشین آلات جوجه کشی از انواع موتورآلات مخصوص به این کار استفاده میشود. موتور در واقع محرک تخم های نطفه دار در دوره ستر بوده و وجود آن سبب میشود تا نیازی به چرخاندن تخم های نطفه دار بصورت دستی نباشد. برخی از افراد فعال در تولید ماشین آلات جوجه کشی در هنگام خرید موتور جوجه کشی با چالش انتخاب موتور مواجه میشوند. با توجه به وجود تنوع مختلف موتور آلات ، انتخاب صحیح و اصولی این محصولات تاثیر زیادی در کیفیت نهایی دستگاه ساخته شده دارد. در این مطلب ما اطلاعات کاملی را در زمینه انواع موتور جوجه کشی به شما خواهیم داد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
معرفی انواع موتور جوجه کشی

همانطور که در ابتدا نیز توضیح داده شد انتخاب صحیح موتور جوجه کشی سبب میشود تا دستگاه جوجه کشی ساخته شده توسط شما کیفیتی به مراتب بهتر داشته باشد. در صورتی که این انتخاب بصورت نادرست انجام شود موتور جوجه کشی در هنگام چرخاندن تخم ها فشار زیادی را تحمل کرده و ممکن است در ادامه مسیر جوجه کشی دچار نقص فنی شود. از این رو مطالعه این مطلب میتواند اطلاعات بسیار مفیدی را به شما تزریق کند.

انواع موتور جوجه کشی برای استفاده در ماشین جوجه کشی عبارتند از :

موتور جوجه کشی محصولات خانگی مدل 49KTYZ

موتور جوجه کشی 49KTYZ از جمله موتور آلات AC/DC بوده که از آن معمولاً در ساختار دستگاه های جوجه کشی خانگی استفاده میشود. این محصول به دلیل داشتن کانورتور عموماً در محصولاتی که برق آنها هم بصورت جریان متناوب (AC) و هم بصورت جریان مستقیم (DC) تامین میشود قابل استفاده می باشد. برای نمونه انواع ماشین های جوجه کشی که قابلیت اتصال به باتری خودرو دارند از این محصول در ساختار خود استفاده میکنند. توان مصرف برق موتور 49KTYZ فقط و فقط ۲٫۵ وات بوده که برای محصولات خانگی بسیار ایده آل می باشد.

بلحاظ سرعت و قدرت ، این موتور میتواند تخم هایی به تعداد ۶۰ عدد را با سرعت ۱ دور در ۴ ساعت به چرخش درآورد. از این رو حداکثر تعداد تخم قابل پشتیبانی در این محصول ۶۰ عدد بوده و بیشتر از این مقدار توصیه نمیشود.

موتور 49KTYZ
موتور 49KTYZ

موتور جوجه کشی خانگی و نیمه صنعتی مدل 50KTYZ

موتور جوجه کشی 50KTYZ علاوه بر قابل استفاده بودن در محصولات خانگی ، در محصولات نیمه صنعتی نیز میتوان از آن استفاده کرد. مصرف برق این موتور در حدود ۶ وات بوده و برق آن به وسیله ولتاژ ۲۲۰ ولت برق شهری تامین میشود. فرکانس موتور های 50KTZY نیز ۵۰ هرتز بوده و وزن آن در حدود ۲۱۰ گرم می باشد. موتور نامبرده توانایی چرخش تخم هایی به تعداد ۳۰۰ الی ۴۰۰ عدد را داشته و به همین دلیل میتوان به آن موتور نیمه صنعتی نیز گفت.

موتور 50KTYZ
موتور 50KTYZ

موتور جوجه کشی نیمه صنعتی مدل 60KTYZ

موتور جوجه کشی 60KTYZ نیز مشخصات فنی قوی تر نسبت به موتور قبلی داشته و از آن میتوان برای چرخش حدود ۶۰۰ الی ۷۰۰ تخم نطفه دار استفاده کرد. با توجه به قدرت نسبتاً بالای موتور در به چرخش درآوردن تخم ها به این محصول موتور جوجه کشی نیمه صنعتی نیز گفته میشود.

موتور 60KTYZ
موتور 60KTYZ

موتور جوجه کشی صنعتی 68KTYZ

موتور معرفی شده از نمونه پر قدرت ترین موتورآلات جوجه کشی حال حاظر بوده که در بازار نیز میتوان آن را به سادگی خریداری کرد. این نوع موتور از نوع گیربوکس دار بوده و با سرعت یک دور در هر دقیقه به چرخش در می آید. مصرف برق آن نیز همانند موتور های جوجه کشی عرف ۲۲۰ ولت بوده و انرژی آن از طریق برق شهری تامین میشود. توان این موتور جوجه کشی به قدری بالاست که میتواند حدود ۲٫۰۰۰ عدد تخم نطفه دار را بدون ایجاد هیچ گونه مشکلی به چرخش درآورد. از این رو از این محصول عموماً در ساخت ماشین آلات صنعتی استفاده میشود.

موتور 68KTYZ
موتور 68KTYZ

در صورتی که هر نوع سوالی در مورد موتور های جوجه کشی دارید میتوانید آن را از طریق کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.

مطالب آموزشی مشابه
نظرات کاربران وبسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *