همه محصولات

آموزش جوجه کشی عروس هلندی بصورت صفر تا صد

اشتراک گذاری درشبکه های اجتماعی

sharing
عروس هلندی یکی از پرندگان بسیار محبوب در میان ایرانیان بوده و در منازل بسیاری از افراد نگهداری میشود. این پرنده بعلت سهولت در نگهداری ، در مکان های عمومی مانند آرایشگاه ها ، فروشگاه ها و... بسیار به چشم میخورد. برخی از افراد تمایل دارند تا خود نسبت به جوجه کشی از عروس هلندی اقدام کنند. خوب است بدانید که جوجه کشی از عروس هلندی هم بصورت طبیعی و هم بصورت مصنوعی قابل انجام می باشد. در این مطلب از سایت ما آموزش جوجه کشی عروس هلندی را برای شما شرح خواهیم داد. بدین منظور میتوانید ادامه مطلب را مطالعه کنید.
جوجه کشی عروس هلندی

روش های جوجه کشی عروس هلندی

برای جوجه کشی عروس هلندی روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش ها جوجه کشی طبیعی نام داشته و دیگری جوجه کشی مصنوعی نام دارد. هر کدام از این روش ها در اصل دارای مزایا و معایب مربوط به خود بوده که در ادامه هر دوی این روش ها برای شما توضیح داده خواهد شد.

 

جوجه کشی طبیعی عروس هلندی

در روش جوجه کشی طبیعی عروس هلندی ، عموماً پرورش دهنده ها پرنده نر و ماده با یکدیگر جفت کرده و بدین شیوه تخم نطفه دار تولید میکنند. در اغلب موارد عروس هلندی ماده پس از تولید تخم نطفه دار ، کُرچ شده و بر روی تخم میخوابد. معمولاً با گذشت مدت جوجه کشی ، تخم نطفه دار به جوجه تبدیل شده و پرنده مادر وظیفه نگهداری طوطی عروس را بر عهده میگیرد.

اگر بخواهیم جزیی تر به مسئله جوجه کشی طبیعی عروس هلندی ها اشاره کنیم باید بگوییم که این پرنده ها برای انجام عملیات جفتگیری و تخمگذاری به مکانی ساکت و آرام نیاز دارند و شما می بایست این شرایط را در محل نگهداری دو پرنده اعمال کنید. توصیه میکنیم تا برای لانه پرنده ها از قوطی هایی با طول و عرض ۲۴ در ۱۵ سانتی متر استفاده کرده و کف آن را با پوشال نرم پر کنید. در این حالت و با گذشت زمان عروس هلندی های نر و ماده به داخل قوطی ورود کرده و تخمگذاری میکنند. پس از تولید اولین تخم نطفه دار ، عروس هلندی ماده بر روی تخم میخوابد و مدت زمان کرچ شدن عروس هلندی تا ۱۸ الی ۲۰ روز ادامه پیدا میکند. بعد از گذشت این مدت جوجه عروس هلندی ها متولد شده و تمامی وظیفه نگهداری و غذا دادن به جوجه های یکروزه عروس ها را پرنده ماده بر عهده میگیرد.

جوجه کشی طبیعی عروس هلندی
جوجه کشی طبیعی عروس هلندی

جوجه کشی مصنوعی عروس هلندی

در جوجه کشی مصنوعی ، پرورش دهنده به جای نگهداری عروس ها تخم نطفه دار آنها را از بازار تهیه میکند. خوب است بدانید که تخم نطفه دارد طوطی عروس در بازار به سهولت یافت شده و افراد زیادی نسبت به فروش تخم های نطفه دار آنها اقدام میکنند. بعد از تهیه تخم ، پرورش دهنده در صورتی که از قبل ماشین جوجه کشی داشته تخم ها را داخل آن میگذارد و گرنه نسبت به خرید دستگاه جوجه کشی اقدام میکند. پس از آماده سازی محصول ، تخم های نطفه دار را داخل ماشین جوجه کشی قرار داده و آن را روشن میکند. در این روش نیز همچون روش جوجه کشی مصنوعی ، تخم عروس هلندی ها می بایست در حدود ۱۸ الی ۲۰ روز داخل دستگاه جوجه کشی بمانند. تنها باید در نظر داشته باشید که شما باید دما و رطوبت مورد نیاز برای جوجه کشی عروس هلندی را نیز می بایست بر روی دستگاه اعمال کنید. دمای مناسب سِتِر و هَچِر جوجه کشی از این پرنده به ترتیب برابر با ۳۷٫۵ و ۳۷٫۲ درجه سانتیگراد و رطوبت استاندارد نیز برابر با ۵۸ تا ۶۳ درصد می باشد.

در نظر داشته باشید که بعد از اتمام پروسه جوجه کشی طوطی عروس ، شما می بایست خود نسبت به تغذیه عروس هلندی های یکروزه به کمک سرنگ اقدام کنید. در این شیوه به دلیل اینکه مرغ مادر وجود ندارد تمامی کارها بر عهده پرورش دهنده می باشد. البته برخی از پرورش دهندگان راه حلی برای این موضوع دارند. آنها پس از آنکه نسبت به جوجه کشی از عروس هلندی اقدام میکنند ؛ جوجه یکروزه را در زیر عروس هلندی ماده کرچ شده قرار میدهند. در این شیوه که پرنده مادر به پرنده حمال نیز مشهور است ؛ عروس هلندی ماده کرچ شده یکسره نسبت به پرورش جوجه عروس هلندی های متولد شده اقدام خواهد کرد.

جوجه کشی مصنوعی عروس هلندی
جوجه کشی مصنوعی عروس هلندی

جوجه کشی عروس هلندی در چه فصول از سال امکان پذیر است؟

عروس هلندی ها را میتوان در فصل تابستان بصورت طبیعی بدون دستگاه و در فصل زمستان با دستگاه جوجه کشی کرد. در واقع شما برای جوجه کشی از طوطی عروس محدود به فصلی خاص نبوده ود در صورت تامین تخم نطفه دار میتوانید در هر فصلی از آنها جوجه کشی کنید.

مطالب آموزشی مشابه
نظرات کاربران وبسایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *